Har du lyst til at lære at spille tennis, så har vi et forhåbentlig bragende godt tilbud til dig her i foråret 2017.

Du kan lære at spille i maj – helt uden bindinger. Og når træning og spil i maj er overstået, så kan du beslutte dig for, om du vil fortsætte i Roskilde Tennis Klub.

Vi er gode til at tage os af begyndere, og vi vil glæde os til at tage imod dig. Du er også velkomme, hvis du har spillet for mange år siden, men godt vil have frisket spillet op igen og lære nye mennesker at kende.

Her kan du læse mere om vores maj-kampagne og også tilmelde dig.

Kort om tilbuddet:

• Det koster 500 kr. at være med
  • Du kan spille hele maj
  • Der er træning hver søndag eftermiddag fra 7. maj
  • Du kan også få en ketsjer, som du kan beholde efterfølgende
  • Du lærer andre begyndere at kende – og kommer godt ind i klubbens sociale liv

Vi glæder os til at se dig – du bliver modtaget af klubbens begynderudvalg samt korps af engagerede klubmedlemmer, der hjælper med at tage imod nye.

Roskilde Tennis Klub er en af Danmarks største tennisklubber med godt 900 medlemmer. Vi har spillere i alle aldre og niveauer lige fra seks år til over 80. Vi har en stor juniorafdeling, har mange voksne mellem 30 og 60 år og masser af ældre, der spiller om formiddagen.

Vi holder åbent hus på Tennissportens Dag lørdag den 29. april – her bliver der en særlig seance for børn. Voksne er også velkomne til Tennissportens Dag, men meld dig allerede nu til vores majkampagne.

Vi spiller på vores fantastiske baner på Dronning Sofies Vej 10 i Roskilde – men har også baner ved Roskilde Idrætscenter i Darup. Her ligger også vores tennishal, hvor vi spiller i indendørs sæsonen.

Hvad med mine børn?

Som nævnt kommer der et åbent hus for børn på Tennissportens Dag lørdag den 29. april, men allerede i marts bliver der åbent for tilmelding til sommertræning 2017. Så hvis dit barn gerne vil starte til tennis, så hold øje med hjemmesiden i starten af marts. Du er også altid velkommen til at tage kontakt til RTK´s klubchef. Vi har lige nu ingen ledige pladser på vores træningshold her i vinter – men vi åbner op igen til sommersæsonen.