Nu er der tilmelding til den populære majkampagne i Roskilde Tennis Klub. Klubbens begynderudvalg har igen arrangeret en måned, hvor du som potentielt nyt medlem i maj får mulighed for at finde ud af, om tennis er noget for dig.

Det koster 500 kr. at være med – og når måneden er gået, bestemmer du selv, om du ønsker at fortsætte i klubben eller siger tak for denne gang. Majkampagnen er både for dig, der aldrig har spillet før, og for dig, der vil prøve at genoptage spillet efter nogle års pause. . De fleste deltagere er 35-60 år, men alle over 18 år er velkomne i majkampagnen.

Tilbuddet indeholder:

• Træning hver søndag eftermiddag i maj (foregår på Dr. Sofies Vej 10 – tæt på Røde Port)
  • Du får en ketcher, som du kan beholde
  • Frit spil på banerne i maj
  • Spil-sammen-aften en gang om ugen
  • Afslutning med spil og spisning

Kampagnen er tilrettelagt af RTK’s begynderudvalg for voksne, der følger jer alle gennem hele måneden.

Her kan du læse mere til maj-tilbuddet- og her er der også tilmelding.

Vi glæder os til at se mange nye i klubben i maj.

Er du i tvivl om noget, så tag kontakt til RTK’s klubmedarbejder eller medlemmerne i begynderudvalget for voksne.