Så er det tid til at melde sig til sommerens hold. RTK har hold på 3 niveauer:

• Senior
  • Veteran (40+ mix 1 og 2, 50+ mix 1, Goldenage 1-2, 40+ herre 1 og (evt. 2), +40 dame)
  • Motionist

Det er målet, at Roskilde Tennisklub er repræsenteret i højest mulige sportslige række inden for senior og veteran. Det betyder, at vi ønsker at stille med stærkest mulige hold på senior og veteran niveau og skabe kamp om pladserne på holdene, så der også er noget at spille om i de interne kampe.

For motionistholdene er der også et ønske om at kunne være repræsenteret på flere niveauer, så klubbens spillere har muligheden for at kunne spille kampe på et varieret niveau, men der skal også være plads til dem der spiller for hyggens og det sociales skyld.

Trænerne udtager spillerne til seniorholdene. For veteran og motionist hold er det muligt at tilkendegive nedenfor, om man ønsker at spille og på hvilket niveau/hold.

Når fristen er udløbet vil spillerne blive fordelt på holdene og man får besked herom af sin respektive holdkaptajn. Vi tilstræber, at der er plads til mange af dem der gerne vil spille på hold, men der er samtidigt et hensyn til at sikre banekapacitet til andet spil m.m., så det er ikke sikkert, at alle kan komme på hold.

Tilmeld dig til at spille holdkampe (Deadline overskredet)