RTK betaler hvert år gebyr for opkrævning af kontingent og faste kontrakttimer. Hidtil har klubben betalt alle disse gebyrer, uanset om det enkelte medlem er tilmeldt betalingsservice eller får tilsendt et girokort med posten. For opkrævning af kontingent og faste kontrakttimer er det en udgift på ca. 12.000 kr. om året.

Med virkning fra sommerkontingentet midt i marts har bestyrelsen besluttet, at det enkelte medlem selv betaler omkostningen ved de forskellige opkrævninger.

Kasserer Hans-Henrik Bülow siger: ”Omkostninger til betalingsservice vil vi hellere bruge tennis-relateret. Og det giver vel ikke mening, at alle RTK’s medlemmer skal betale for, at et medlem har valgt en dyr betalingsløsning? Vi har nu administrativt fået mulighed for at tilbyde medlemmerne en meget billig betalingsløsning. Derfor ændrer vi opkrævnings-strategien nu.”

I lighed med den opkrævning, man kender fra mange andre leverandører (telefon, avis mv.) kan du nu tilmelde dig betalingskort i bookingsystemet – og kontingentet bliver så trukket automatisk på dit kort, og det koster kun 5 kr. pr. opkrævning.

Gebyrerne for betaling af kontingent og kontrakttimer i RTK-hallen er:

• 25 kr. for indbetalingskort, der bliver sendt med posten
  • 15 kr. for automatisk betaling via banken (PBS)
  • 5 kr. for automatisk træk på dit betalingskort

Registrér dit betalingskort allerede i dag

Du kan let selv tilmelde dig ”automatisk korttræk”. Log ind i bookingsystemet og på startsiden, ”Din forside”, kan du i midten se ”Registrér dit betalingskort”.

Når kortet er ved at udløbe, vil du få en mail fra bookingsystemet, så du husker at opdatere kortet.

Ikke gebyr for øvrige betalinger – men brug din saldo i bookingsystemet

Gebyrerne gælder alene opkrævning for kontingenter og betaling for faste kontrakttimer. Andre regninger, fx ved booking af baner, tilmelding til arrangementer og lignende, bliver fortsat lagt ind i bookingsystemet under det enkelte medlem og du kan så betale med dit dankort eller bruge de penge, du evt. har stående på din saldo i bookingsystemet.

Klubben må ifølge lovgivningen ikke opkræve penge for den slags betalinger. Det vil imidlertid både gøre det nemmere for dig selv og billigere for klubben, hvis du en gang imellem sætter et beløb ind på din konto i bookingsystemet, som du så kan bruge løbende. Det sparer penge for klubben og du slipper for at finde dankortet frem hver gang.

Sådan gør du:

1. Log ind i bookingsystemet
  2. Find menupunktet ”Indbetal til saldo”, som du finder i topmenuen
  3. Skriv hvor mange penge du vil overføre, vælg ”Læg i kurv” og gå til betaling

Kun dankort – betaling med internationale kort er for dyre

Bestyrelsen har drøftet, om RTK skal tilbyde, at der kan betales med internationale kreditkort fx Visa eller American Express. Gebyret er her 30-40 kr. for opkrævning af kontingent, penge lovgivningen siger, at vi ikke må opkræve fra det enkelte medlem. Derfor vil vi ikke tilbyde denne løsning, før prisen evt. falder.

Har du ikke noget dankort, kan du få en anden til at sætte pengene ind på din bookingkonto og så overføre pengene til vedkommende. Du kan også kontakte RTK’s bogholder, Tina Larsen, og overføre pengene til klubbens konto. Så vil Tina overføre pengene til din saldo.