Så er det tid til at tilmelde sig til indendørstræningen for vintersæsonen 2015/2016. I bedes læse nedenstående grundigt igennem, før at tilmeldingen nederst på siden udfyldes.

Træningen starter i uge 39 og løber i følgende uger;
2015: 39, 40, 41, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51.
2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15.

Der er altså i alt 25 træningsuger (1 mere end sidste år).

Der er ikke træning på skolefri og helligdage.

Tilmeldingen foregår ved, at du for hver dag i formularen anfører hvilken tid du tidligst kan træne. Dage hvor du ikke har mulighed for at træne, udfylder du ved at vælge ”kan ikke”. Alle dage skal altså udfyldes med enten ”kan ikke”, eller den tidligst mulige tid hvor du kan være i Darup klar til træning.

For Minitennis og Forældre-Barn tennis gælder det dog, at der er fastlagt tidspunkter for dette. For minitennis er der træning mandag, tirsdag og torsdag kl. 17-18 og for Forældre- Barn tennis mandag og torsdag kl. 17-18. Skal I tilmeldes disse hold, bruges den del af tilmeldingen, der er for Minitennis og Forældre-Barn tennis.

Det er muligt at tilmelde sig til 1, 2, 3, 4 eller 5 gange ugentlig træning. Der er dog ingen garantier for, at du/I får det ønskede antal dage, da vi prioriterer at få plads til alle tilmeldte på træningen. Dog skal det bemærkes, at hvis du gerne vil træne meget, så hjælper det at indtaste så mange tidlige tider som muligt, da det øger muligheden for, at der kan findes plads.

Priserne for træningen er modsat tidligere ikke en pris pr. time, men en samlet pris for hele vintersæsonen. Priserne er, som det kan ses i nedenstående tabel:

Antal træningstimer pr. uge. Pris
1 940 kr.
2 1825 kr.
3 2715 kr.
4 3600 kr.
5 4490 kr.
6 eller mere 5375 kr.

Skulle man ende med halve timer altså f.eks. 2,5 times træning, så regnes dette ud via ovenstående skabelon.

Tilmeldingen til træningen er bindende, og sidste tilmeldingsfrist er 02. 09- 2015 kl. 10.

Er der spørgsmål til træningstilmeldingen så kontakt Emil på E-mail: Emil@roskildetennisklub.dk.

Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at fortsætte med at udforske tennisspillet sammen med os indendørs, og at i ligeledes er klar til at give den gas de sidste 4 uger udendørs på det røde grus.

Såfremt tilmeldingen går rigtigt igennem, så vil du modtage en e-mail med bekræftelse af din tilmelding.

Tilmelding er nu afsluttet, vil du gerne med på træning så skriv en mail til Emil@roskildetennisklub.dk og hør om mulighederne.