Tennisnetværk Roskilde byder velkommen til Senior træf for begyndere og let øvede (med max. 3 års tenniserfaring).

Træffet afholdes nu på søndag den 23. august fra kl. 10-12 i Lejre Tennis Klub (Klostergårdsvej 66, 4300 Lejre)  – ansvarlig Gerner Larsen.

Klubben er hyggelig med en naturskøn beliggenhed tæt ved Øm Jættestue og er delvist omkranset af Langvad å.

Træffet består af 2 timers doublekampe med forskellige makkere efter fulgt at let forplejning og socialt samvær.

Du kan tilmelde dig som enkeltperson her på siden.

Tilmelding sker efter “først-til-mølle”. Træffet afvikles, ved min. 6 tilmeldte.

Det koster 100 kr. at deltage, der betales ved fremmøde.

Alle er velkomne, blot man er medlem i en af følgende netværksklubber:
Gevninge IF Tennis Klub, Lejre Tennis Klub, Gadstrup Tennis Club, Osted IF Tennis, Viby Sj Tennisklub, Svogerslev Tennis Klub, Hedehusene Tennisklub, Gundsølille S.G.&IF Tennis, og Roskilde Tennis Klub.

Vi glæder os til at se jer på banerne i Lejre på søndag!

Mvh. Tennisnetværk Roskilde