Tilmelding til sommer DIMO sker nu og tilmeldingen slutter søndag 22. maj.

Holdene sættes umiddelbart efter. Turneringen varer fra slutningen af maj til 1.oktober

DIMO turneringen er en traditionsrig turnering i Roskilde Tennis Klub og spilles både som sommer og vinterturnering. DIMO står for ’divisions-motionistturnering’ og deltagerne bliver inddelt i puljer (divisioner) efter formodet styrke, hvor de foregående års resultater også tages i betragtning.

DIMO har ofte et deltagerantal omkring 150 deltagere og alle kan være med.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, deltagerne medbringer selv bolde og rapporterer efterfølgende selv resultatet ind via hjemmesiden. Se i øvrigt turneringsreglerne her.

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for deltagelse 50 kroner pr. deltager pr. række.

Tilmelding: Klik her.

PS. Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver turnering.

Steen Øgaard Dahl

DIMO koordinator