Tilmeld dig til Dimo var oprindelig sat til søndag den 14. maj, men er nu forlænget til onsdag den 17. maj kl. 23.59. Holdene sættes umiddelbart efter. Turneringen varer fra slutningen af maj til 1. oktober.

DIMO turneringen er en traditionsrig turnering i Roskilde Tennis Klub og spilles både som sommer- og vinterturnering. DIMO står for ”divisions-motionistturnering” og deltagerne bliver inddelt i puljer (divisioner) efter formodet styrke, hvor de foregående års resultater også tages i betragtning. DIMO har ofte et deltagerantal omkring 150 deltagere og alle kan være med. Der er rækker både i single og double.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, deltagerne medbringer selv bolde og rapporterer efterfølgende selv resultatet ind via hjemmesiden.

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for deltagelse 50 kroner pr. deltager pr. række.

Tilmelding: Her kan du se siden med turneringsregler og tilmelding.

PS. Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver, at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver tilmelding.

Mvh.

Steen Øgaard Dahl