Har du savnet tenniskampe i foråret ? …Så er det nu du kan tage revanche ved at tilmelde dig sommer DIMO.

Tilmelding til sommer DIMO er startet og slutter torsdag 19. maj. Puljerne sættes umiddelbart efter. Turneringen varer fra slutningen af maj til 1. oktober.

DIMO turneringen er en traditionsrig turnering i Roskilde Tennis Klub. DIMO gennemføres både som sommer og vinterturnering. DIMO står for ’divisions-motionistturnering’ og deltagerne bliver inddelt i puljer (divisioner) efter formodet styrke, hvor de foregående års resultater også tages i betragtning. DIMO har ofte et deltagerantal omkring 150 deltagere og alle kan være med.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, deltagerne medbringer selv bolde og rapporterer efterfølgende selv resultatet ind via hjemmesiden.

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for at deltage 50 kroner pr. deltager pr. række.

Her kan du finde tilmelding og information om DIMO.

PS. Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver turnering.

Vinterdimo-frist forlænget til 11. maj

Normalt skal vinterens dimokampe for voksne være færdigspillet inden 1. maj. Men da vi indendørssæsonen pludselig blev afbrudt på grund af corona, så blev alt afbrudt.

Vinterens dimosæson er derfor forlænget til 11. maj – og indendørs turneringen kan derfor blive færdigspillet udendørs.

Så er du med i en single- eller doublerække, så tjek lige hvem du mangler og spille med, og tag så gerne fat i dine modstandere, så I alle kan komme ud og få rørt jer.

Husk at indberette resultaterne på dimosiden efter kampen.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator