Samtidig med at vinter DIMO nærmer sig afslutningen (30. april), starter tilmelding til sommer DIMO nu og slutter mandag den 13. maj. Holdene sættes umiddelbart efter. Turneringen varer fra slutningen af maj til 1. oktober.

DIMO turneringen er en traditionsrig turnering i Roskilde Tennis Klub. DIMO gennemføres både som sommer og vinterturnering. DIMO står for ’divisions-motionistturnering’ og deltagerne bliver inddelt i puljer (divisioner) efter formodet styrke, hvor de foregående års resultater også tages i betragtning. DIMO har ofte et deltagerantal omkring 150 deltagere og alle kan være med. Der kan både spilles single og double.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, deltagerne medbringer selv bolde og rapporterer efterfølgende selv resultatet ind via hjemmesiden.

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for at deltage 50 kroner pr. deltager pr. række.

Her kan du se turneringsreglerne samt finde tilmeldingsformularen.

PS. Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver turnering.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator