Er du over 18 år og kunne du godt tænke dig at spille på hold for Roskilde Tennis Klub til sommer?

Så starter tilmelding nu – med frist for tilmelding mandag den 24. februar 2020. Der er hold for alle aldre og spilleniveauer. Nogle hold spiller både single og double, nogle primært i weekenden og nogle primært på hverdage. Der er også et enkelt hold (golden age 60+), der spiller en hverdags-formiddag.

RTK stiller med så mange hold, som der er interesse for og som vi har baner til. Det er sjovt at spille på hold – både for at møde spillere fra andre klubber, men også for at være en del af et holdfællesskab.

Nyt pr. 5. februar 2020: Spillere på seniorhold skal ikke tilmelde sig men bliver kontaktet af træningschef Sisse Folmø. Har du ikke spillet på seniorhold før og godt vil være med, så send en mail til Sisse på sisse@roskildetennisklub.dk.

I udendørs sæsonen 2020 er der følgende muligheder for at komme til at spille på senior- eller veteranhold i RTK:

• 1.-3. hold herrer = 4 singler og 2 doubler
  • 1.-4. hold damer = 4 singler og 2 doubler
  • Veteran 40+ blandet damer og herrer (2-4 damer og 4-8 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 2 herredoubler (HD), 1 damedouble (DD) og 1 mixdouble (MD)
  • Veteran 40+ kun damer eller kun herrer (4-8 herrer eller 4-8 damer) = 4 singler og 2 doubler – disse kampe skal sandsynligvis afvikles på hverdags-aftener
  • Veteran 50+ (2-4 damer og 4-8 herrer) = 3 HS, 1 DS, 2 HD, 1 DD og 1 MD
  • Senior-serie (1-2 damer og 3-5 herrer) = 2 HS, 1 DS, 1 HD og 1 MD – disse kampe skal sandsynligvis afvikles på hverdags-aftener

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok – inklusiv reserver.

Bemærk: Hvis du er mellem 18 og 25 år, så kan du alene spille 1.-4. hold eller senior serie.

1.-4. holdene bliver udtaget af RTK’s træningschef, så hvis I er flere mellem 18 og 25 år, der kunne tænke jer at spille på hold og som sandsynligvis ikke kommer i betragtning til de bedste seniorhold, så kunne det være en god idé, at I snakkede sammen og dannede et Senior serie hold.

Der er fri tilmelding til veteran og senior serie. Det vil dog være sådan, at koordinatorer og holdkaptajner i fællesskab stiller hold ud fra spillestyrke men også ud fra homogenitet på holdene.

Seniorholdene bliver som nævnt styret af træningschefen og den holdturneringsansvarlige i bestyrelsen. På disse hold bliver der imidlertid også udpeget holdkaptajner, ligesom alle spillere på lige fod med andre hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende).

Læs også:

Tilmeldingsfrist er mandag den 24. februar 2020.

Ja, jeg vil gerne spille på veteran- eller senior serie hold i udendørssæsonen 2020:

Spillere på 1.-4. hold damer og herrer skal ikke melde sig her men skal kontakte eller bliver kontaktet af træningschef Sisse Folmø.

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Navn: Hvis jeg selv kunne vælge, vil jeg gerne spille
Solveig A. Kaas 50+ - blandede herrer/damer
Mia Boholdt-Petersen 40+ - kun damer
Charlotte Aaby Smith 40+ - kun damer

128_2870

Det er klubbens intention, at alle, der ønsker at spille på motionisthold om sommeren og har niveauet til det, så vidt muligt kommer til at spille på hold. Udgangspunktet er, at der mindst skal være tre damer og seks herrer på hvert hold.

Om vinteren, hvor vi kun har fire baner, er der færre muligheder for at komme til at spille på hold.

Alle skal melde sig til holdene – også de spillere, der var med sidste år. Vi vil gerne have, at evt. nye spillere har lige så stor mulighed for at komme på hold som tidligere spillere.

Udendørs er der 7-9 kampe i løbet af sæsonen, men det er ikke en betingelse, at du kan spille hver gang. Holdene bliver oprettet med så mange spillere, at der er plads til afbud en gang imellem. Derfor skal du også være indstillet på at “sidde over” en gang imellem.

Holdene sammensættes af en gruppe, som består af holdkaptajnerne, koordinatoren for alle motionist- og golde age hold samt evt. en repræsentant fra bestyrelsen.

Spillerne på holdene deles om opgaver med indkøb og forberedelse af mad, sammensætning af hold, indberetning af resultater og kørsel.

Motionistholdene spiller oftest tirsdag aften om sommeren, men andre hverdagsaftener og weekenddage kan forekomme. Om vinteren er kampene typisk fredag aften eller i weekenden. Golden age spiller om formiddagen på hverdage både sommer og vinter.

Man skal være mindst 25 år for at spille på motionisthold.

Hvis du har spørgsmål om at spille på motionisthold, kan du henvende dig til koordinatoren for RTK’s motionist- og golden age hold.

Tilmeldingsfrist er mandag den 24. februar 2020.

Ja, jeg vil gerne spille på motionist- eller golden age hold i udendørssæsonen 2020:

Her vil du kunne se listen over mulige spillere, efterhånden som de tilmelder sig. Listen bliver opdateret automatisk. Kan du ikke se din tilmelding umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så skal du gå ind på siden igen.

Navn: Jeg vil gerne på
Nikolaj Møller-Hansen Motionisthold