Fredag den 8. september åbnede tilmelding til vinterens træning. Bemærk, at der for de voksne både er tilmelding til fast træning en gang om ugen hele vinteren, men samtidig også tilmelding til en række specialtræninger i de to sidste uger af september. Det er træninger i hallen som optakt til vintersæsonen. Alexander Hansen varetager alle disse træninger – det er sidste mulighed for at få træning fra Alexander, inden han flytter til Esbjerg.

Men altså: Tilmelding til fast træning for børn og voksne er nu åbnet. Og det er den i vores nye version af bookingsystemet.

Alle, der har været på træning i år, har onsdag eftermiddag/aften fået en mail, hvor der står hvilken gruppe, de tilhører. Der kan dog være enkelte svipsere, da meget af arbejdet med at overføre mailadresserne til de forskellige grupper er foregået manuelt.

Har du ikke fået noget mail, så er du velkommen til at skrive til træningschef Sisse Folmø (sisse@roskildetennisklub.dk) for at få at vide, hvilken gruppe du tilhører. På den måde bliver der også plads til alle jer, der ikke tidligere har gået til træning. Fortæl jeres alder og niveau – fx ved at skrive, hvem I plejer at spille med.

Bemærk, at holdene bliver kun oprettet, hvis der er nok spillere.

For juniorernes vedkommende har Sisse lavet en side med RTK’s fremtidige træningsmodel. Her kan man blive klog på, hvordan træningen er tilrettelagt for de forskellige grupper spillere.

Læs mere om:

Læs også om det nye bookingsystem – I skal logge jer ind for at tilmelde jer træning. Bemærk, at der skal betales med det samme med dankort.