Så nærmer vi os afslutningen på årets maj-kampagne.

For dem der vælger at fortsætte med tennissporten, er der nu mulighed for at melde sig til træning i den resterende del af sommersæsonen.

For helt nye spillere vil træningen ligge om onsdagen fra kl. 18-21, med træningshold af 1 time. Man kan altså melde sig til følgende træningshold:

Onsdag kl. 18-19
Onsdag kl. 19-20
Onsdag kl. 20-21

Træningen afholdes i Darup på bane 5+6.

Vi forbeholder os ret til at flytte rundt på tilmeldte spillere, hvis alle ønsker de samme tider, så dette skal du være forberedt på. Du melder dig via E-mail til Emil Bødker på Emil@roskildetennisklub.dk. Med angivelse af dit fulde navn, din (e) foretrukne tid(er) samt dit medlemsnummer. Er du ikke indmeldt endnu, kan du gøre dette HER. Se også priserne for træning i Roskilde Tennis Klub HER. Bemærk at man selvfølgelig kun betaler for den resterende del af sæsonen.

Træningen starter den 1. juni og kører i ugerne 22, 23, 24 og 25 og efter ferien i ugerne 32, 33, 34, 35 og 36.

For deltagere på maj-kampagnen som har spillet tennis før har vi følgende ledige pladser på den allerede etablerede træning.
Mandag kl. 18-19 (1 plads rent damehold)
Tirsdag kl. 18-19 (4 pladser, mixhold)

Der er først-til-mølle, og der kan startes med det samme.

Skulle der være spørgsmål så skriv endelig på Emil@roskildetennisklub.dk