Her får du lidt information om, hvordan tilmelding til sommerens træning for børn og voksne kommer til at foregå.

Mange har allerede forhåndstilmeldt sig – det er afgørende for, at vi kan oprette det rette antal hold, så flest mulige kan få opfyldt deres træningsønsker.

Ønsker du træning men har ikke forhåndstilmeldt dig, så skal du gøre det.

Dem, der har forhåndstilmeldt sig inden 1. marts, har fortrinsret til pladserne, men vi prøver at skabe plads til alle, der forhåndstilmelder sig. Ved at lave denne forhåndstilmelding håber vi at kunne undgå den rift om pladserne, der opstod omkring vintertræningen.

Ved tilmelding bliver der oprettet hold for børn og voksne på konkrete tider og dage. Ønsker du at gøre opmærksom på et forbehold, så skriv det i forhåndstilmeldingen. Men vi kan altså ikke love at imødekomme alle ønsker. Fokus er på at skabe gode, homogene træningshold.

Information før påske og tilmelding fra 6. april for voksne – ca 12. april for børn

Inden påske kommer der besked ud om de konkrete hold og tider for de voksne. For de voksne kommer der også besked om farvegrupper. For børnene kommer der information om de konkrete hold og tider i ugen efter påske og med tilmelding ca. 12. april.

Det bliver muligt at tilmelde sig træning fra fredag den 6. april for voksne og ca. 12. april for børn. Det sker via bookingsystemet, hvor man logger ind, tilmelder sig og betaler med det samme.

Bliver der fyldt op på et hold, inden alle forhåndstilmeldte har nået at melde sig, så kan det blive nødvendigt at erstatte en ikke-forhåndstilmeldt spiller med en forhåndstilmeldt.

Tilbud til børn

Der bliver oprettet hold til børn i alle aldre, og der bliver mulighed for træning fra en op til fire gange om ugen, afhængig af din egen lyst og hvor meget du spiller turneringer og kampe – og i øvrigt giver den gas til træning.

De mest turneringsaktive spillere bliver placeret på hold af trænerne – alle øvrige skal melde sig.

Der bliver oprettet et specielt hold, “Tennis for små hænder” for de 3-7 årige.

Tilbud til voksne

For de voksne bliver der udbudt både aften- og morgentræning. Spillerne på 1.-3. holdene bliver placeret af trænerne – alle øvrige skal selv melde sig.

For morgentræningens vedkommende bliver der oprettet faste hold onsdag og torsdag morgen. Efterfølgende bliver der åbnet mulighed for tilmelding fra gang til gang på de hold, hvor der er ekstra plads. De præcise tider for de enkelte farvegrupper bliver offentliggjort sammen med al anden information om hold og tider inden påske.

Er du interesseret i morgentræning – så husk at forhåndstilmelde dig. Se link længere oppe.

 

Første træningsdag er mandag den 30. april.