Det er gået rigtigt stærkt med ibrugtagningen af det nye udseende af bookingsystemet. Det faldt sammen med, at vi igangsatte tilmelding til træning via bookingsystemet, så der har været flere nye ting at forholde sig til.

Langt det meste er gået godt – men der har også været enkelte uhensigtsmæssigheder.

Den ene var, at det ikke var muligt at tilmelde sig via mobilen til tematræning og tilmelding til træning hver uge. Den fejl er blevet rettet i dag.

Der er også kommet nogle reaktioner på, at det ikke længere er muligt at søge medlemsoplysninger på andre, fx hvis man skal aftale spilletidspunkter via en mail eller telefon. Vi har nu fået at vide, at den funktion ikke følger med over i det nye bookingsystem, fordi det vil være et brud på persondataloven. Det var det også i det gamle, men tiderne udvikler sig – og det samme gør antallet af forbud.

Jeg kan ærgre mig lidt over, at vi ikke kendte denne oplysning på forhånd, men det havde nok ikke ændret på sagen. Der er mulighed for, at vi kan lave en midlertidig løsning med et pdf-dokument med medlemsoplysningerne. Det arbejder jeg videre med. Samtidig fortæller vores leverandør, at de på sigt arbejder med, at medlemmerne selv kan fravælge at blive vist – og på den måde skulle persondataloven blive opfyldt. Det er dog ikke noget, der ligger lige om hjørnet.

Henrik Overgaard

Læs mere om status for tilmelding til træning.