Tilmelding til vinter-DIMO for voksne er startet og slutter torsdag 17. oktober. Holdene sættes umiddelbart efter. Turneringen varer fra slutningen af oktober til 1. maj.

DIMO-turneringen er en traditionsrig social tennisturnering i Roskilde Tennis Klub. Turneringen spilles både som sommer og vinterturnering. DIMO står for ”divisions-motionistturnering” og deltagerne bliver inddelt i puljer (divisioner) efter formodet styrke, hvor de foregående års resultater også tages i betragtning. DIMO har ofte et deltagerantal omkring 150 deltagere og alle kan være med.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, deltagerne medbringer selv bolde og rapporterer efterfølgende selv resultatet ind via Dimo-siden her på hjemmesiden.

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for deltagelse 50 kroner pr. deltager pr. række.

PS. Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver turnering.

Her finder du mere information om DIMO-turneringen, herunder tilmelding.

Sommer-DIMO nærmer sig sin afslutning – nemlig 1. oktober. Der mangler endnu en del kampe, så det er nu I skal rykke. Bemærk også, at der ikke spilles finalekamp i parallelpuljerne (A1 mod A2, B1 mod B2, etc) som ellers var en del af turneringsreglerne for nogle år siden. Dette stoppede, idet der var en del administrativt bøvl med denne del af turneringen.

Steen Øgaard Dahl
DIMO-koordinator