Nu er det tid til at tilmelde sig til vinter DIMO.

Tilmeldingsfristen slutter mandag 25. oktober 2021. Holdene sættes umiddelbart efter.

DIMO turneringen er en traditionsrig social tennisturnering i Roskilde Tennis Klub. Turneringen spilles både som sommer og vinterturnering. DIMO står for ’divisions-motionistturnering’, og deltagerne bliver inddelt i puljer (divisioner) efter formodet styrke, hvor de foregående års resultater også tages i betragtning. DIMO har ofte et deltagerantal omkring 150 deltagere og alle kan være med.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, deltagerne medbringer selv bolde og rapporterer efterfølgende selv resultatet ind via hjemmesiden. Se i øvrigt turneringsreglerne her

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for deltagelse 50 kroner pr. deltager pr. række.

Tilmelding: Vælg fanen Tilmelding vinter 2021/22

PS: Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver turnering. Hvis der er ønsker til niveau ved puljeinddelingen, så skriv det under ’Bemærkninger’ (A – øvet motionist, B – middel, C – let øvet)

Steen Øgaard Dahl

DIMO koordinator