Har du lyst til at spille på hold til vinter, så er det nu, du skal tilmelde sig.

Der er mulighed for at tilmelde sig:

• Veteran 50+
  • Veteran 40+
  • Golden age – for 60+ (kampene er om formiddagen)
  • 3. hold herrer (4. holdet fra udendørs)

Desuden er der hold for de bedste damer og herrer, hvor trupperne bliver sammensat af Sisse Folmø (damer) og Kim Sverbæk (herrer). Er du blandt de normale spillere på 1.-3. holdene, behøver du ikke melde dig, men hvis du ønsker at komme i betragtning til disse hold og ikke i forvejen er en del af seniortruppen skal du derfor tage kontakt til Kim/Sisse.

I forhold til sidste år har RTK i denne vinter ikke tilmeldt et 40+ 2. hold samt to motionisthold. Det betyder, at RTK i denne vinter slet ikke stiller med motionisthold. Denne ændring skyldes, at Dansk Tennis Forbund har indført en ny turneringsstruktur, der giver flere kampe for divisions- og ligahold. Det giver mere pres på banetid i hallen ved hjemmekampe, og bestyrelsen har derfor iværksat flere tiltag for at minimere ekstra brug af baner til holdkampe. Et af disse går så udover antal motionist- og veteranhold. For veteranholdenes vedkommende har det tidligere været svært at skaffe spillere til alle hold, ikke mindst fordi kampene indendørs ofte bliver spillet på lidt skæve tidspunkter. Et hold færre betyder dermed større chance for spillere nok og dermed en nemmere opgave for holdkaptajnerne. Vi opfordrer derfor så mange som muligt til at melde sig, da der sikkert bliver brug for reserver.

Alle skal melde sig – også selv om de var på hold i sommer eller sidste vinter.

Bemærk, at på disse hold går holdkaptajnerne efter at stille stærkest mulige hold, dog også med hensyn til homogenitet på holdene.

Ændringerne i antal hold er gennemført for at sikre flest mulige fritegningstimer til almindelig booking, men samtidig er det besluttet, at antallet af fælles motionistaktiviteter gerne skal øges. Det kan lade sig gøre, hvis flere byder ind som arrangører af motionistturneringer, gerne nye koncepter. Tag kontakt til formanden for aktivitetsudvalget, Steen Lindegaard, eller klubmedarbejder Henrik Overgaard, hvis du har en idé.

Det er også planen at gøre indendørs klubmesterskaberne til en event med endnu større deltagerantal end det har været tilfældet de seneste år. Turneringen bliver afviklet over nogle weekender i foråret – datoerne er ikke endeligt på plads endnu.

Kampprogram for alle hold kommer senere. Formentlig starter kampene i slutningen af oktober.