Efter at være lukket ned på grund af Corona, starter de populære faste aktiviteter, Tirsdags-, Torsdags- og Søndagstennis, igen.

 • Tirsdagstennis starter den 12. maj kl. 9-11 – på Dr. Sofies Vej – kom uden tilmelding
 • Torsdagstennis starter den 14. maj kl. 9-11 – på Dr. Sofies Vej – kom uden tilmelding
 • Søndagstennis starter den 17. maj kl. 10-12 – i Darup – tilmelding på forhånd

Det er dog Corona-udgaven af de tre aktiviteter, der starter. Det vil sige, at de restriktioner, der i øvrigt gælder for at spille tennis i øjeblikket, selvfølgelig også gælder ved Tirsdags-, Torsdags- og Søndagstennis.

Det betyder, at det normale samvær og hygge før og efter spil ikke kan gennemføres. Deltagerne skal tage hjem efter spil – for ikke at overtræde forsamlingsforbuddet. Der er desuden afspritning til, når banerne skal vandets og fejes. Tag gerne handsker med selv. Klubhuset er lukket.

 

For Tirsdags- og Torsdagstennis gælder der følgende retningslinjer:

 1. Når man møder op, finder man hurtigst muligt tre makkere til en double og rykker ud på en bane og begynder spillet
 2. Kl. 9.30, 10 og 10.30 lyder klokken og vinderparret bliver på banen. Taberparret rykker en bane mod Holbæk (Domkirken)
 3. De fire på banen danner nye par til runden
For Søndagstennis gælder følgende retningslinjer:
 1. Der spilles med puljer à 8 spillere (bane 1 og 2, bane 3 og 4, bane 5 og 6)
 2. Alle spillere får 4 forskellige doublekampe à 30 minutter fordelt mellem de 8 spillere i hver pulje
 3. Her tages der højde for mindst muligt kontakt mellem mange spillere. Dette kan dog opblødes hvis restriktionerne lempes, således at der kan spilles med spillere fra de andre puljer
 4. Ved indgangen til alle banerne vil der ligge spilleplaner med hver spillers navn og tilhørende bane. Hver spiller tager en spilleplan med sig. Der vil være plads mellem bane 2 og 3 til det, således at man kan holde den anbefalede afstand
 5. Når der skal skiftes bane i de respektive puljer skal der sprittes hænder for en sikkerheds skyld

Bemærk, at der som normalt er tilmelding på forhånd til Søndagstennis. Søndagstennis foregår hver 14. dag i Darup – med en enkelt undtagelse. Søndag den 31. maj er Søndagstennis på Dr. Sofies Vej. Her finder du siden med info, tilmelding og kontakt til Søndagstennis.

 

Ved regnvejr er der IKKE mulighed for at gå i RTK-hallen, og da der er forsamlingsforbud, så er det ikke muligt at holde pause sammen i en stor gruppe.

 

Tirsdags-, Torsdags- og Søndagstennis tilpasser sig forholdene, når der kommer nye meldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne.