Årets julefrokost-komité har fået meldinger fra enkelte på, at de har forsøgt at melde sig til julefrokosten og også kom til at stå som tilmeldt men senere forsvandt fra listen igen.

Derfor er det en god idé at logge ind i bookingsystemet igen og tjekke, om din tilmelding er gået igennem.

Fejlen opstår sandsynligvis fordi betalingen ikke bliver gennemført, men jeg hører gerne fra medlemmer, der har oplevet dette, så vi kan efterspore en mulig fejl. Men min teori er altså, at enkelte har forsøgt at tilmelde sig men uden at gennemføre den efterfølgende betaling fuldt ud, og så bliver man altså slettet igen.

Der er tirsdag 31 tilmeldte – sidste frist for tilmelding er torsdag den 6. december.

Her er link til tilmelding i bookingsystemet. Du skal logge ind for at betale – og også logge ind for at se, hvem der er tilmeldt.

Her kan du læse mere om julefrokosten.

Henrik Overgaard Pedersen, klubmedarbejder