RTK har igennem de seneste år haft 4-6 to-mands hold, der har deltaget i DTF Cup. Det er en turnering, som man selv tilmelder sig direkte uden om klubben – og som bliver afviklet uden om den normale holdturnering.

Der er nu åbnet for tilmelding – og tilmelding skal ske inden 8. maj.

Der spilles to singler og en double – og man bestemmer selv, om man vil være 2, 3 eller 4 spillere.

RTK’s klubmedarbejder kan hjælpe med booking af baner, men bemærk, at det kun kan lade sig gøre på dage med mange fritegningstimer og primært på banerne i Darup. Så kig i bookingsystemet og se, om der er pænt med ledige baner, inden du spørger om booking.

Fredag eftermiddag/aften er som oftest ledig, ligesom søndag sen eftermiddag/aften også er et godt tidspunkt. Mandag-torsdag er der ofte booket. De almindelige fritegningstimer har fortrinsret.

Hvis du tilmelder dig, så send en besked til klubmedarbejder Henrik Overgaard, så han ved, hvor mange hold der er tilmeldt.

Her kan du læse mere om DTF Cup og se bookingreglerne.