RTK’s banemand kan meget andet end at sørge for gode baner indendørs og udendørs til os alle. Han kan sandelig også selv spille tennis – og i weekenden blev han Sjællandsmester i single 60+. Og længere nede i artiklen kan du læse om endnu en SM-vinder plus et par andre flotte resultater.

Kurt Jensen vandt finalen over Truls Enghoff fra Farum med 6/2, 7/6 (2). I semifinalen havde han besejret Asbjørn Poulsen fra KB med 6/1, 6/1.

Kurt er lige rykket op i +60 rækken, hvor flere af de allerbedste i år ikke havde meldt sig. Kurt havde derfor på papiret en positiv score mod alle de øvrige SM-modstandere i rækken, men derfra og til at sejre kan der alligevel være et stykke vej.

Det lykkedes dog, selv om Kurt undervejs i finalen var bagud 1/3 og 3/5 i andet sæt. Han kom foran 6/5, men fik så lidt gummiarm, og så skulle det hele afgøres i tiebreak. Her var det også meget lige, men marginalerne var på Kurts side. Tre bolde fra modstanderen var lige ude, mens Kurt selv satte den sidste bold på linjen.

En rigtig god start på 2017 turneringsåret for Kurt Jensen efter en mellemgod sæson sidste år (hans egne ord).

Kurt var også med i double sammen med Mogens Fannucchi fra Holbæk, og her tabte de i kvartfinalen 5/7, 3/6 til et stærkt par fra Allerød.

Mille ude i kvart hos damerne

14-årige Mille Elsborg stillede op i den stærke senior damerække, og her nåede hun til kvartfinalen, hvor hun tabte 2/6, 3/6 til Ida Hasselbalch fra Hørsholm.

2017-01 SM Sophia double Signe Fink

Sygdom afløst af flot doubletitel

For 13-årige Sophia Horne Bang gik det først skidt, men senere rigtig godt. Først måtte hun desværre trække sig i single, da hun var syg med influenza. Men hun kom stærkt igen i U14 kategori 2 med sin doublemakker, Signe Fink fra Holbæk Tennisklub. De vandt i anden runde to stærke piger fra Gentofte 7/6 (1), 6/7 (4) og så 10-6 i match tie break. I næste kamp gik det ud over to piger fra Holbæk, hvor de vandt 6-1 6-4.

I finalen var de oppe mod SM´s 1. seedede piger fra Rødovre, og her måtte de igen ud i match tiebreak, og her vandt de. Resultatet blev 6/3, 2/6 og 10-7. Sophia står til højre på billedet.

F2017-01 SM Phi double Valdemar August Krapperå bolde fra finalesejr til Phi

I U12 kategori 1 tabte Phi Thanh Vo i semifinalen til topseedede Nicolas Borgsten fra Farum 1/6, 1/6 efter en kamp, der tog en time og 45 minutter, så der var rigtig mange og lange dueller.

I double spillede Phi med Valdemar August Krapper fra Hørsholm, og her var de få bolde fra at blive Sjællandsmestre. Først vandt de semifinalen mod et par fra Holte, 6/1, 6/2 og spillede så en meget tæt finale. 6/3, 3/6 og så 7-10 i tiebreak. Vinderne blev Conrad Frahm/Kristian Zornig Kjellberg fra Gentofte og Lyngby. På billedet er det Phi til venstre.