Tilbud om tematræning og individuel træning de to sidste uger i september.

Selv om vi kan spille udendørs et pænt stykke tid endnu, så står indendørs sæsonen for døren, og vil du forbedre dig på et eller flere punkter, så er der de to sidste uger af september masser af muligheder for ekstra træning.

Alexander Hansen har forberedt en lang række specialtræninger, som der bliver åbnet for tilmelding til fredag den 8. september.

Det er individuel træning, Cardiotennis med høj puls og en lang række særlige tematræninger. Alle træninger sker indendørs i RTK-hallen – og det er enkeltarrangementer, som alle voksne kan melde sig til. Man er velkommen til at melde sig til flere af træningerne. Der skal minimum være fire tilmeldte for at træningen bliver gennemført. Der er dog også individuel træning, hvor man kan melde sig enkeltvis.

Bemærk, at der fredag den 22. september er en helt særlig tematræning i doubletaktik. Her er der plads til op til 16 deltagere.

Træningerne er samtidig Alexanders sidste som RTK-træner, da han 1. oktober starter i Esbjerg Tennis Klub.

Bemærk, at al denne ekstra træning alene er for voksne medlemmer.

Tilmelding og betaling kommer som nævnt til at foregå via bookingsystemet, som vi samtidig lancerer i en ny version på fredag.