Så er der åbnet for tilmelding til Tøserunden fredag den 28. februar 2020. 29/1: Der er to pladser tilbage.

Tøserunden er en styrke dame doubleturnering. Der er individuel tilmelding, og niveauet vil være blandet. Turneringen er for alle, men man skal minimum være i stand til at serve stabilt.

Turneringen er uden seedning og man trækker lod om en makker. Så længe man vinder, spiller man med den samme makker, men rykker op i niveau. Kampene bliver derfor hårdere, jo flere kampe man vinder. Når man taber en kamp, trækker man lod om en ny makker og starter forfra. Vi spiller med nye bolde, og hver spiller vil få 4-6 kampe af ca. 25 minutter – afhængig af antal tilmeldte og kampresultater. Dvs. at man kan risikere at få en pause imellem kampene, hvis man taber.

Der er plads til max 20 personer og tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis der overtegnes, kommer man på venteliste. Arrangementet aflyses ved mindre end otte tilmeldte.

Når vi er færdige med kampene, vil der blive serveret ost og rødvin.

  • Tid og sted: fredag 28. februar 2020 kl. 18-21, RTK-hallen. Mødetid kl. 17.50
  • Tilmelding: Her er link til tilmelding via bookingsystemet – du skal logge ind for at tilmelde dig og betale
  • Tilmeldingsfrist: 21. februar 2020
  • Pris: 125 kr. pr. person – som betales ved tilmelding

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser.

Får du brug for at melde afbud, så kontakt arrangørerne.

Hvis pengene tilbagebetales (f.eks. ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, hvor du kan bruge disse penge næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Kontakt vedr. arrangementet: Lisbeth Lyme og Pia Winther Eriksen. Du finder deres kontaktoplysninger under beskrivelsen af turneringen i bookingsystemet.