Vores 1.hold for damer, spillede i denne weekend hjemme mod Greve. Kampen skulle vindes, hvis vi fortsat ville gøre os håb om at ”stjæle” puljens 1.plads, og derved få en kvalifikationskamp om at rykke op i elitedivisionen.

På holdet lørdag var Anja Kostecki, Alina Essaulova og Mille Elsborg (Debut). Anja mødte i sin single Karoline Laursen, som er en stærk U16 junior, som er gået meget frem over det sidste års tid. Anja var dog helt forrygende, og sikrede sig i to sikre sæt sejren, og dermed stod det 1-0. Alina mødte Pernille Samsøe. Her var der endnu mindre slinger i valsen, og med en solid 6-1, 6-2 sejr, bragte Alina RTK på 2-0. I den 3. Single var debutanten Mille oppe imod endnu en stærk U16 junior nemlig Laura Tjørnemark. Hun viste sig ikke at være så nem at få styr på, og efter en kamp hvor Mllle var et stykke fra sit topniveau, blev det til et nederlag på 6-3, 6-3, og dermed stod det 2-1 samlet inden doublen. I doublen som bestod af Anja og Alina, var Alina helt forrygende, og godt guidet af Anja blev sejren hevet hjem, og dermed blev den vitale 3-1 sejr en realitet.

Dermed er vi 1 point efter topholdet Virum inden sidste spillerunde, og et godt resultat mod Gentofte, kan meget vel betyde at vi ”Stjæler” 1. Pladsen fra Virum, som ellers har siddet tungt på denne hele sæsonen. Men puljen er tæt, og alt kan ske.