RTK har et træningstilbud til alle, der har lyst til at blive bedre til at spille tennis

Træningen foregår både sommer og vinter med frist for tilmelding henholdsvis i marts/april og i august/september. Undervejs i sæsonen er der også mulighed for tilmelding, hvis der fortsat er pladser ledige.

Ved siden af den faste træning udbyder klubben også særlige tematræninger og af og til også individuelle træninger. Disse er kun for voksne – og der kommer information her på hjemmesiden og tilmelding fra gang til gang.

Der er træning i følgende kategorier:

Seniorhold træning: Er træning for klubbens bedste seniorspillere, som er aktive på klubbens 1.-3. hold.

Motionisttræning: Er træning for alle spillere lige fra de bedste ikke 1.-3. holds spillere og til helt begyndere. Holdene er niveauinddelte, og man tilmelder sig for en sæson af gangen.

Juniortræning: Juniortræningen er for for juniorer på alle niveauer lige fra helt nybegyndere til de allerbedste. Træningen er tilpasset niveau, alder og ambitioner, og der er plads til alle.

Du kan kontakte RTK’s træningschef, hvis du er ny og godt kunne tænke dig at gå til fast træning i RTK.