Hvert år i maj gennemfører RTK’s begynderudvalg en kampagne, hvor nye voksne i en måned kan prøve at træne og spille i en måned for at finde ud af, om tennis er noget for dem. Hvis de efterfølgende beslutter at melde sig ind i klubben, bliver der tilrettelagt særlig træning for disse nye medlemmer.

I 2019 bliver der dannet en række hold, medlemmerne fra majkampagnen kan melde sig til.

Bemærk, at du først skal oprette dig som medlem, før du kan tilmelde dig træning. Når du opretter dig som medlem, får du tildelt et medlemsnummer og vælger selv et password, som du bagefter skal bruge til at logge ind i bookingsystemet både for at booke baner, men også for at tilmelde og betale for træning.

Her melder du dig ind (“Priser og medlemskab” – “Meld dig ind”)

Den krinklede og nemme vej til træningstilmelding

Du tilmelder dig træningen ved at klikke på “Banebooking” i topmenuen – log in – klik på “Forsiden” – “Tilmelding til træning” – “Sommertræning hver uge” – “Voksne sommertræning”. Du kan også klikke på datoerne herunder, så kommer du direkte til de enkelte hold (og skal bare logge ind med dit medlemsnummer og selvvalgte password).

Her får du en oversigt over tilbuddet til majkampagnemedlemmer i sommeren 2019 – alle hold har otte pladser:

Andre begyndere og let øvede er også velkomne til at melde sig til træningen, hvis der er plads, men træningen er forbeholdt nye medlemmer fra majkampagnen.

Her kan du læse mere om RTK’s majkampagne.