Onsdag og torsdag i indendørs sæsonen er der mulighed for voksne at få morgentræning – med tilmelding fra uge til uge. Træningen kører i RTK-hallen så vidt muligt hele vinteren. De konkrete dage finder du i bookingsystemet. Onsdagstræningerne kører dog indtil videre kun til 1. februar. Midt i januar bliver det besluttet, om onsdagstræningerne skal fortsætte resten af indendørs sæsonen.

Der er følgende hold at vælge mellem i indendørs sæsonen 2018/19:

• Onsdag kl. 7.30-8.30: 8 pladser for stærke motionister i blå og mørkegrøn farvegruppe
  • Onsdag kl. 8.30-9.30: 2 pladser til specialtræning – se længere nede
  • Torsdag kl. 7-8: 2 pladser for stærke motionister i blå og mørkegrøn farvegruppe. På dette hold er der i forvejen seks, der er fast på hver eneste uge
  • Torsdag kl. 8-9: 3 pladser for øvede motionister i lysegrøn og rød farvegruppe. På dette hold er der i forvejen fem faste deltagere, der alle er 60+, men alle er velkomne

Tilmelding og betaling foregår via bookingsystemet. Log ind – vælg “Tilmelding til træning” og “Voksne – tilmeld hver uge”.

Pris: 65 kr. pr. gang – dog 150 kr. for specialtræningen om onsdagen.

Om onsdagen skal der senest tre dage før være tilmeldt mindst fire for at træningen kl. 7.30-8.30 bliver gennemført. Og der skal tre dage før være mindst to til specialtræningen kl. 8.30-9.30.
Særligt om specialtræningen om onsdagen: Her er der mulighed for at få specialtræning i et emne, I selv bestemmer. Der skal være to deltagere for at træningen bliver gennemført, men disse to behøver ikke være på samme spilleniveau. Hvis I er på to forskellige niveauer bliver der primært kørt kurveøvelser, så I begge får maksimalt ud af det.

Der er tilmeldingsfrist 48 timer før, og 24 timer før sender systemet besked ud, hvis der er for få til, at træningen bliver gennemført. Systemet kan desværre ikke sende besked ud tidligere end 24 timer, men du kan selv logge på bookingsystemet og se, om der er mindst fire tilmeldte. Holdene torsdag kl. 7-8 og 8-9 bliver dog altid gennemført, da der er nok, der har tilmeldt sig disse to tider som et fast hold.

Ønsker du at tilmelde dig efter 48 timers fristen, så kan du skrive til sisse@roskildetennisklub.dk og høre, om der er plads. I så fald kan Sisse sætte dig på. Det er dog med forbehold, da vi ikke kan garantere, at Sisse er på mail med kort varsel.

Hvis du må melde afbud
Du kan ikke selv slette dig, hvis du må melde afbud. I så fald skal du sende en mail til sisse@roskildetennisklub.dk. Du kan senest framelde dig 72 timer før, hvis du vil have dine penge tilbage. Men vi vil alligevel gerne vide, hvis du melder afbud senere, for der står måske andre på ventelisten, der gerne vil træne.

Er du i tvivl om hvilken gruppe du tilhører, så skriv til træningschef Sisse Folmø. Skriv alder og niveau (fx hvem du ellers spiller med), så får du svar tilbage.