2014-06 Traening 05I RTK kan du tilmelde dig til træning i både indendørs eller udendørs sæsonen. Du kan også tilmelde dig til de forskellige tematræninger, træningsture eller andre former for træning, der bliver slået op på hjemmesiden i løbet af året.

Men der er også mulighed for at aftale individuelle timer med nogle af vore trænere. Klubben udbyder ind imellem nogle timer med vores fastansatte trænere – og herudover kan du også booke tid hos nogle særligt udvalgte trænere.

Vil du gerne helt selv have en time med en af vores dygtige trænere, så bliver der nogle gange – men ikke så tit – annonceret nogle timer, som du kan melde dig til. Prisen bliver opkrævet via medlemssystemet på samme måde som ved normal træning. Du kan se eventuelle datoer herunder.

Træningen vil som oftest bliver arrangere som 2-mands træning, hvor du kan melde dig enkeltvis, men I er to på banen samtidig. Dette hold for er beregnet til intensiv træning af to spillere. Spillerne er selv med til at bestemme, hvad der skal trænes i. Der er ikke krav om ens spillestyrke, da der så primært bliver trænet med kurveøvelser, så begge får maksimalt ud af det.

Der er tilmelding enkeltvis via bookingsystemet. Log in først – klik derefter på “Forsiden” – “Tilmelding til træning” – “Tematræning”.

Der er også mulighed for at tilmelde sig:

2014-08 Carl Toft traening 01Du kan selv booke en træner til en time, enten bare dig selv eller med en, to eller tre andre.

Ønsker du at booke sådan en træning, kan du kontakte den af de nedenstående trænere, du/I vil træne hos, og lave en aftale.

Prisen for den individuelle træning aftales med træneren. Du betaler for træningen direkte til træneren, og de opgiver denne indtægt som B-indkomst.

Foregår den individuelle træning indendørs, skal du betale for banen efter de til enhver tid gældende priser.

Bolde og udstyr

Du er selv er ansvarlig for bolde og andet udstyr, dog kan træneren leje en kurv bold fra klubben til 50 kr. pr time. Disse penge betaler trænerne til klubbens konto eller mobile pay – og skriver under bemærkninger, at det er til “Leje af bolde”.

Sådan booker du

Der er mange muligheder for at booke bane til individuel træning, afhængig af hvor du vil spille:

Udendørs

• Du booker bane på Dronning Sofies Vej eller i Darup med dit eget nummer + trænerens
  • Du booker bane på Dronning Sofies Vej eller i Darup med dit eget nummer + en anden RTK spillers medlemsnummer som du har aftalt at låne

Indendørs

• Du skal til enhver tid betale for banen efter de gældende priser
  • Du booker selv banen indendørs banen med dit eget nummer + trænerens
  • Du booker selv bane med dit eget nummer + en anden RTK spillers medlemsnummer som du har aftalt at låne

Følgende trænere kan benyttes til individuel træning:

• Carl Toft
  • Peter Karlsen
  • Benedict Steffensen
  • Vilhelm Wedell-Wedelsborg
  • Mikkel Stigaard

Her kan du finde kontaktoplysninger på trænerne.