Juniorcamp er et tilbud, der nogle gange kommer i julepausen, hvis der er baner og trænere til det.

I 2017 er der julecamp onsdag, torsdag og fredag den 27.–29. december kl.11-16.

Efter al julehyggen bliver det dejligt at komme ud og se vennerne og give den gas på banen.

Campens trænere er kendte ansigter i klubben både på trænerfronten og som spillere på klubbens seniorhold, Mikkel, Magnus og Simon.

Drengene er klar til at give den gas med alle tennisglade roskildespillere fra årgang 2009 og ældre. Campen vil både indeholde teknisk, taktisk og fysisk træning og naturligvis masser af sjove spil, så alle går hjem med et smil på læben.

Det praktiske:

• Medbring: Madpakke, vandflaske, tennistøj og sko samt et højt julehumør.
  • Pris: 500 kr.

Tilmelding foregår via bookingsystemet.

Her er det direkte link til holdet – her kan du tilmelde dig, når du logger ind med dit medlemsnummer og din pinkode.

Hvis du bare logger ind i bookingsystemet uden at bruge det direkte link, så finder du julecampen under “Forsiden” – “Aktiviteter.