1-3 gange om året arrangerer klubben træningslejre til Båstad i Sverige. Her har vi både mulighed for at spille udendørs og indendørs, så vi bruger træningsopholdet både om foråret som optakt til sommersæsonen og om efteråret som optakt til vintersæsonen.

I Båstad er der rigtig gode tennisforhold, og samtidig er der overnatningsmuligheder lige ved siden af banerne, og der bliver også serveret mad til os.

Overnatning foregår i to eller fire sengs værelser. Simpelt men ok kvalitet. Det samme gælder maden, som ikke er fin og avanceret, men enkel, energifyldt og mættende.

Banerne er fantastisk gode, udendørs som indendørs, og vi bor i gåafstand til byen og havnen.

Alt i alt et perfekt sted til en forlænget weekend med tennis, uanset om du er barn eller voksen.

Herunder kan du se nogle af billederne fra voksenturene.

 

Tid: Fredag den 17. til søndag den 19. maj 2019

Målgruppe og antal pladser: Turen er for spillere over 18 år på alle niveauer. Der er reserveret plads til 16 motionister. Tilmelding er efter “først til mølle” princippet – med det forbehold, at vi for de sidste tilmeldingers vedkommende også kigger på, om de tilmeldte passer ind på holdene.

Tilmelding:

Tilmeldte: I bookingsystemet kan man løbende se, hvem der er tilmeldt – skriv dig gerne på venteliste, hvis der skulle være optaget.

Pris: 1750 kr. pr. person. Betalingen dækker aftensmad fredag, tre måltider lørdag samt morgenmad og frokost søndag. Derudover er der fire gange træning og overnatning inkluderet.

Overnatning: Der er fem to-sengs værelser, et 3-sengs og fire 4-sengs. Værelserne med to senge vil blive prioriteret til par.

Transport: Deltagerne kører selv til Båstad og tilbage igen – enten med tog eller i bil. Vi opfordrer til fælleskørsel. Transport er for egen regning.

Træningstider: Vi træner én gang fredag, to gange lørdag – både formiddag og eftermiddag – og en gang søndag formiddag. Vi slutter med frokost og kører derefter hjemad.

Mødetid: Første træning i Båstad er kl. 17 for den ene halvdel af spillerne og kl. 18.30 for den anden halvdel. Besked om mødetid for hver enkelt kommer fra Kim Sverbæk. Aftensmaden fredag er kl. 20.

Hvad skal vi have med?: Der er sengelinned, men I skal selv lægge det på og tage det af igen, inden I forlader rummet. Ellers skal I såmænd bare sørge for tøj og tandbørste.

Tilmeldingsbetingelser: Tilmelding er bindende. Det vil sige, at du vil blive opkrævet det fulde beløb, også selv om du efterfølgende må melde fra igen. Dette gælder dog ikke, hvis en anden kan overtage din plads.

Arrangør: Træner Kim Sverbæk, kim@roskildetennisklub.dk.