1-3 gange om året arrangerer klubben træningslejre til Båstad i Sverige. Her har vi både mulighed for at spille udendørs og indendørs, så vi bruger træningsopholdet både om foråret og om efteråret som optakt til vintersæsonen.

I Båstad er der rigtig gode tennisforhold, og samtidig er der overnatningsmuligheder lige ved siden af banerne, og der bliver også serveret mad til os.

Overnatning foregår i to eller fire sengs værelser. Simpelt men ok kvalitet. Det samme gælder maden, som ikke er fin og avanceret, men enkel, energifyldt og mættende.

Banerne er fantastisk gode, udendørs som indendørs, og vi bor i gåafstand til byen og havnen.

Alt i alt et perfekt sted til en forlænget weekend med tennis, uanset om du er barn eller voksen.

Herunder kan du se nogle af billederne fra voksenturene.

 

Det er planen, at der i foråret 2019 skal være en tur for juniorturneringsspillere. Tidspunkt for turen er ikke planlagt endnu.

Nedenstående er derfor en foreløbig skitse ud fra, hvordan det har været på tidligere ture. Det kan ændre sig, når vi begynder detailplanlægningen.

 

Vi tager toget i samlet flok fra Roskilde og er fremme i Båstad, så vi kan starte med at spille fredag kl. 17. Derudover spiller vi både lørdag formiddag, lørdag eftermiddag og søndag formiddag, inden vi kører hjem igen og er i Roskilde sidst på eftermiddagen.

Tilmelding er endnu ikke åben.

Prisen er ikke endeligt fastsat – det afhænger også af antal deltagere. Men det er omkring 2.000 kr. (formentlig mindre), som dækker transport, aftensmad fredag, tre måltider lørdag, morgenmad og frokost søndag samt fire træningspas. Når tilmelding åbner, bliver der fastsat en mere præcis pris.

Tid: Fredag den 5. til søndag den 7. oktober 2018

Målgruppe og antal pladser: Turen er for spillere over 18 år på alle niveauer. Der er reserveret plads til otte spillere på 1.-3. holds niveau og garanteret plads til 18 motionister. Tilmelding er efter “først til mølle” princippet – med det forbehold, at vi for de sidste tilmeldingers vedkommende også kigger på, om de tilmeldte passer ind på holdene. Udnytter 1.-3. holdspillerne ikke deres reserverede pladser, så bliver der åbnet op for flere pladser til motionisterne. Tilmeld dig derfor gerne, selv om der er mere end 18 tilmeldte motionister.

Tilmelding:

Tilmeldte: I bookingsystemet kan man løbende se, hvem der er tilmeldt – bemærk, hvis holdspillerne ikke udnytter deres pladser, så bliver der frigivet flere til motionister, så skriv dig gerne på venteliste, hvis der skulle være optaget. 4/9 2018: Tilmelding er slut, turen bliver med seks holdspillere og 10 motionister. 

Pris: 1750 kr. pr. person. Betalingen dækker aftensmad fredag, tre måltider lørdag samt morgenmad og frokost søndag. Derudover er der fire gange træning og overnatning inkluderet.

Overnatning: Der er både firesengs- og tosengs værelser. På denne tur er der 5 x to-sengs og 5 x fire-sengs værelser. To-sengs værelserne vil blive prioriteret til par.

Transport: Deltagerne kører selv til Båstad og tilbage igen – enten med tog eller i bil. Vi opfordrer til fælleskørsel. Transport er for egen regning.

Træningstider: Vi træner én gang fredag, to gange lørdag – både formiddag og eftermiddag – og en gang søndag formiddag. Vi slutter med frokost og kører derefter hjemad.

Mødetid: Første træning i Båstad er kl. 17 for holdspillere, mens alle øvrige har første træning kl. 18.30. Aftensmaden fredag er kl. 20.

Hvad skal vi have med?: Der er sengelinned, men I skal selv lægge det på og tage det af igen, inden I forlader rummet. Ellers skal I såmænd bare sørge for tøj og tandbørste.

Tilmeldingsbetingelser: Tilmelding er bindende. Det vil sige, at du vil blive opkrævet det fulde beløb, også selv om du efterfølgende må melde fra igen. Dette gælder dog ikke, hvis en anden kan overtage din plads.