RTK klubture til udlandet.

Tennistur til Porto Santo i uge 39 – endelig tilmelding

Årets RTK-udlandstur 2020 går til Porto Santo med Folke Ferie i uge 39 – ca. fem timers flyvning fra København.

Der har været pæn interesse via forhåndstilmelding (24 stk.), men nu gælder det den endelige og bindende tilmelding. Sidste frist for denne tilmelding er 12. februar.

Yes, hvor er det bare dejligt, at så mange så hurtigt har givet en tilbagemelding på, at I er interesserede i en tennistur! Nu håber jeg også, at I tilmelder jer endeligt inden d. 12-2. Skulle flere have lyst til at tage med, er der enkelte pladser endnu.

• Prisen pr. person i dobbeltværelse er 7.400 kr.
  • Prisen for et enkeltværelse 8.600 kr.

Dette er med all incl., mad på fly og transfer til hotel og træning. Vi flyver direkte fra Kbh. til Porto Santo.

• Afgang fra København søndag den 20. september kl. 7.50
  • Ankomst til København søndag 27. september ca. kl. 17.45

Trænere bliver vores egen træningschef Sisse Folmø og vores nye træner, Jamie Coshan. De træner os to gange dagligt.

Porto Santo er en lille ø ved siden af Madeira, hvor Folke Ferie har et stort sports-resort, og alt står gratis til rådighed for os. Man kan også spille golf, cykle, svømme, vandre, gå i fitness og bare nye udsigten fra vores værelser med balkon og en god bog. Der vil blive god mulighed for at dyrke det sociale på turen, da der ikke er så meget kulturelt at opleve. Men så er det dejligt, at så mange gode, positive og aktive RKT-medlemmer har meldt sig, så vi skal nok få det sjovt!

Se selv mere på Folke Feries hjemmeside, hotellet hedder: VILLA BALEIRA.

Det, I skal gøre nu, er at tilmelde jer endeligt her. Skriv jeres navn, som det står i passet og jeres fødselsår. Angiv også, om I ønsker enkeltværelse eller dobbeltværelse og hvem I deler med. Så sender jeg listen til Folkeferie senest d.12-2. Derefter indbetaler I selv depositum på 1.200 kr. senest d. 17-2, men I får et login nr.. af mig, som kan benyttes ved indbetalingen, når I har tilmeldt jer.

De gladeste tennishilsener

Merete Lund Madsen

Mail: meretelundmadsen@godmail.dk

Tlf. 60 68 23 55

Ja, jeg tilmelder mig/os hermed endeligt til RTK’s tennistur til Porto Santo i uge 39 2020:

• Deltager 1 er også den, der betaler for de øvrige herunder

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Navn (fra passet) på deltager 1 Navn (fra passet) på evt. deltager 2
Henrik Overgaard Pedersen Grethe Thorup Kjølby