RTK klubture til udlandet. Der er lige nu ingen aktuelle planer om en ny RTK-tur.

Så er vil klar med en tur til Marbella i Spanien i uge 42/43 2018

Det er en tur for alle alderskategorier – med masser af tennis, men også tid til afslapning og udforskning af Marbella og omegn. I bestemmer selv, hvor aktive, I vil være

Turen er for voksne, og for familier med tennisspillende voksne eller børn.

Der bliver mulighed for opdeling i grupper, så vi på den ene side lærer hinanden at kende på kryds og tværs og på den anden side også har alenetid både som voksne og børn. Det er med andre ord ikke en tur, hvor alene familier med børn kan være med. Ungseniorer, seniorer på 50+ og 60+ er meget velkomne. Vi vil helst have så stor aldersspredning som muligt.

Rejsetider

Turen foregår med udrejse fra Københavns Lufthavn Kastrup tirsdag den 16. oktober kl. 20.30 og retur kl. 6.50 tirsdag den 23. oktober.

Vi rejser til Royal Tennis Hotel, der ligger i et villakvarter uden for Marbella. Der er en lille købmand og en lille restaurant i nærheden, men ellers er der ca. fem km til Marbella. Der er ca. to km. til badestranden.

Der er plads til 50 deltagere. Juniorer er meget velkomne – men ifølge med voksne.

Rejsearrangør er Tennistravel – der har Intertravel som teknisk arrangør og medlem af Rejsegarantifonden.

Her er et link til stedet – taget fra Tennistravels hjemmeside.

Tennis, afslapning og udflugter

Der er tennistræning for alle interesserede mindst to timer hver formiddag – herefter er resten af dagen til egen disposition. Vi bor på tennisanlægget, så der er mulighed for at arrangere mere spil, men man kan også slappe af ved poolen eller tage på tur på egen hånd.

Er der interesse, så kan vi også arrangere fælles ture – det bliver op til gruppen.

Vi glæder os til en alle tiders tennistur med god træning, godt selskab og forhåbentlig dejligt vejr. Det er uge 42, så vi kan ikke garantere sol og høje temperaturer hver dag, men vejret plejer at være fint med omkring 20 grader.

Pris

 • 6995 kr. pr. person fra 11 år og opefter
 • 5995 kr. pr. barn fra 2 år til og op til 10 år på rejsetidspunktet (der deler seng med voksen)

Vi er ved at undersøge, hvad formuleringen “der deler seng med voksen” dækker over. Så vidt vi har hørt, er der ikke plads til ekstra opredning på værelserne. Vi får mere at vide i starten af februar, hvor en af rejsearrangørerne har været nede på hotellet. Så indtil videre skal I gå ud fra, at børneprisen alene gælder, hvis barnet op til 10 år ligger i en dobbeltseng sammen med to voksne.

Prisen inkluderer fly, transport fra/til lufthavnen, ophold, morgenmad og aftensmad, dog uden drikkevarer, samt tennistræning mindst to timer hver formiddag.

Hvis deltagerne ønsker mad på flyet, så skal det købes særskilt og individuelt.

Vi skal selv sørge for frokost, fx fra det lokale supermarked – enten som gruppe eller individuelt – det kigger vi på, når vi kommer derned og ser priser og udbud. Der er også en mulighed for, at der kan blive arrangeret noget via hotellet.

Betaling

Der skal betales depositum på ca. 3-4.000 kr. pr. person, resten af beløbet bliver opkrævet i slutningen af juni 2018.

Hvem vil være medarrangører?

Initiativet til rejsen er kommet fra Sisse Folmø og Henrik Overgaard, men vi vil gerne have flere med til at præge rejsen, undersøge lidt om de lokale forhold, være med til at træffe beslutninger og evt. komme med ideer til aktiviteter, så vi hører gerne fra repræsentanter både fra juniorfamilier og rene voksendeltagere.

 

Hilsen

Henrik Overgaard og Sisse Folmø

Her kan du læse “Frede” og Jesper Christensens  beretning fra turen i 2017.

Her kan du læse Merete Madsens beretning fra turen i 2016.

 

Vores hotel ligger direkte på tennisanlægget. Der er værelser med forskellige størrelser og indretning. Forvent et camphotel med enkeltsenge uden den store luksus. De fleste værelser er to personers værelser, så der kan blive værelser, som bliver delt af juniorer eller hvor far og mor sover med hver deres barn. Hvis vi bliver mange nok, råder vi også over to værelser med fire køjesenge – det kunne blive til to juniorrum eller en blanding.

Der er ikke enkeltværelser – så voksne, der melder sig alene, bliver parret med en eller flere andre. I må naturligvis gerne selv lave aftaler om, hvem I vil bo på værelse med.

Der kan som sagt være forskel på størrelser af værelserne, men vi opkræver ikke forskellige priser og man kan heller ikke bede om bestemte værelser. Vi deler værelserne på den mest hensigtsmæssige måde, så pladserne bliver udnyttet samtidig med, at alle får et godt værelse. 2-sengs værelserne er prioriterede til par.

Fordelingen af værelserne bliver lavet, når vi har overblik over deltagerne. Er der familier, der bliver delt, fx hvis vi laver et junior-køjerum, så snakker vi med jer om det. I må godt på forhånd tilkendegive, om juniorer er interesserede i at bo på et juniorrum med enten 2, 3 eller 4 senge.

 

 

Vi råder over otte grusbaner fire timer hver formiddag (Både bolde og baner om formiddagen er inkluderet i prisen). Derudover er der mulighed for, at deltagerne selv lejer baner på andre tidspunkter, når der er ledigt. På forhånd har vi reserveret fire baner kl. 15-17. Banerne koster 18 euro pr. bane pr. time.

RTK har selv Sisse, Kim og to andre trænere med på turen. De står for formiddagstræningen, der bliver delt op med ca. to timer til hver, de fleste gange placeret i grupper efter styrke. Det bliver den sædvanlige RTK-træning med fuld fart på og meget læring.

Kampspil er også en del af træningen. Voksne og juniorer træner fortrinsvis adskilt, der kan dog også være enkelte fælles træninger, hvis niveauet passer.

Rabat på tennisudstyr

Alle tilmeldte får 25% rabat på al tennisudstyr fra HEAD.

 

Herunder kan du tilmelde dig til RTK’s udlandstur fra tirsdag den 16. til tirsdag den 23. oktober 2018.

Tilmelding er nu bindende. Betaling af depositum på ca. 3.000 kr. pr. person bliver opkrævet i maj – resten af beløbet bliver opkrævet i slutningen af juni.

Ja, jeg/vi vil gerne med på RTK’s udlandstur i oktober 2018:

 

Her kan du se listen over dem, der har meldt sig med bindende tilmelding.

 • Hanne og Jan Bacher
 • Kurt Jensen
 • Søren Bros og Lisbeth Vest Rasmussen
 • Charlotte og Peter Aaby Smith
 • Sisse, Sofia, Lui og Wilfred Følmø
 • Helle, Mogens og Nikolas Arentoft
 • Gustav og Peter Sigdal
 • Jan og Helle Winther
 • Henrik Overgaard og Grethe Kjølby
 • Peter Madsen og Karen Marie Olsen
 • Annette Lykkemark og Povl Jeppesen
 • Susanne og Kai Sørensen
 • Per Krogh Rants og Merete Lund Madsen
 • Anja, Peder, Caroline og Albert Kostecki
 • Kim Sverbæk