Så er træningsprogrammet færdig i sit 1. udkast 🙂 .

Det har desværre ikke været muligt at ramme alles ønsker, men jeg har gjort det så godt jeg kunne med fokus på “gode og jævnbyrdige” hold. Hvis jeg ikke har kunne opfylde dit ønske, har jeg givet et andet forslag, så se planen godt igennem og vend tilbage straks, hvis der er en tid du ikke ønsker eller du har andre væsentlige kommentarer.

Har du ikke skrevet inden den 20. april, regner jeg med at du har accepteret dine træningstid(er), og vores bogholder vil starte opkrævningsprocessen.

Jeg har helt sikkert lavet fejl, så hvis du synes, du er placeret helt forkert, for meget eller for lidt, så giv endelig lyd. Jeg arbejder hurtigt de næste dage på at rette op på eventuelle fejl.

De bedste hilsner
Sisse (sisse@roskildetennisklub.dk)

PS: Første træningsdag er torsdag den 2. maj.

Træningsplanen er et excel-dokument – men der er lavet en version i en “open source”-udgave, så du har to muligheder for at åbne den. Derudover er der en plan for morgentræning.

Bemærk, at den præcise bane for din træning kan ændre sig.