Nu er træningsplanen for både børn og voksne klar.

Det er en samlet plan med dage og tider for alle. Det har været et stort puslespil, da rigtig mange har ønsket træning. Heldigvis har det været muligt at få plads i et par kommunale haller på Klostermarksskolen og på Hedegårdens Skole. Det giver god mulighed for skumtennis for juniorer.

For de voksne er der nogen, der har skrevet, at de ikke kan i weekenden. Men for at skaffe plads til alle har det været nødvendigt at flytte nogen til søndag, selv om de ikke har ønsket det. Til gengæld er der kun træning hver anden søndag, så man undervejs i sæsonen kan bytte med andre på samme niveau, hvis der er søndage, man ikke kan komme.

Skriv hurtigt, hvis træningstiden ikke passer

“Jeg ved godt, at nogen har skrevet, at de ikke kunne i weekenden. Alternativet var imidlertid ingen træning, så jeg håber, at tilbuddet om træning hver anden uge er attraktivt, men hvis det slet ikke passer og man vil meldes fra igen, så er det naturligvis helt ok. Jeg vil så meget gerne vide besked hurtigst muligt. Det samme gælder, hvis andre er placeret på et hold, hvor de ikke kan komme,” fortæller træningschef Sisse Folmø, der beder om at få alle indmeldinger så hurtigt som muligt på mail: sisse@roskildetennisklub.dk.

Hun tager sig af henvendelser så hurtigt som muligt, men svarer ikke nødvendigvis den enkelte, lige når de har skrevet. Når en brik flytter, sker der også en rokade med andre – og hele puslespillet skal gå op. Hvis flere melder fra, så kan det give mulighed for, at nogen der nu har fået træning hver anden uge, kan få træning hver uge. Prisen for træningen bliver justeret efter, om man træner hver eller hver anden uge.

Her finder du træningsplanen – et pdf-dokument.

Træningen starter 1. oktober. Bemærk, at der ikke er træning i uge 42 + mandag og tirsdag i uge 43.

Her er siden med de præcise træningsdage.