Trænerne arbejder fortsat med træningsplanen for vinteren. Den bliver klar til offentliggørelse her på hjemmesiden søndag aften den 22. september.

Træningen starter med første træningsdag mandag den 30. september 2019.

Det er lykkedes at få plads til næsten alle tilmeldte både børn og voksne. Der er dog enkelte voksne, hvor det ikke er lykkedes – disse enkelte vil få særskilt besked fra træningschef Sisse Folmø. Nogle af disse vil få tilbudt alternative træningstidspunkter i forhold til deres prioriteringsønsker. Træningstiderne på hverdagsaftener er først og fremmest blevet prioriteret til nye voksne medlemmer, men da mange har valgt morgentræning eller søndagstræning som deres førsteprioritet, så er der blevet plads til flere “gamle” medlemmer end forventet på hverdagsaftener. Holdene bliver lavet, så de så vidt muligt både passer til de enkelte spilleres første prioritet, men også så niveauet på de enkelte hold er så ensartet som muligt. Derfor er der nogen, hvor det er 2. eller 3. prioriteten i forhold til tidspunkt, der er blevet valgt.

Der vil senere bliver udbudt forskellige tematræninger for voksne, ligesom der flere morgener vil være ledige pladser, som voksne kan tilmelde sig fra gang til gang.

Her kan du se priserne for træning.

Her kan du se træningsperioderne – der er træning i alle uger