Tilsyneladende har turneringsledelsen ikke haft helt styr på spillerstyrken i alle rækker. Tre 1. seedninger er slået ud. I herredouble A tabte Mohammed/Andreas til Jakob/Kurt og i Damedouble B tabte Sophia/Iben til Marianne og Lis. Begge kampe gik i match-tiebreak. I Herresingle C tabte Bjarne Christiansen klart til Thomas Winthereik i to sæt. Øvrige seedninger holder stadig.

Torsdag bliver der lavet kampprogrammer til weekenden, og der vil også blive frigivet baner. Så der bliver mulighed for at spille weekendtennis på Dr. Sofies vej, selv om man ikke er med i klubmesterskabet.

På billedet er det Helle og Tine til højre, der tirsdag 4/9 i dame double B vandt over Annika og Olivia med 11-9 i matchtiebreak i tredje sæt, og den slags tætte kampe har der været en del af.

Her kan du se siden med program og næsten alle kampresultater. Der mangler endnu at blive indberettet et par enkelte resultater – det er spillernes opgave at gøre det her via denne side.

Mvh.

Steen Lindegaard