Det bliver en sommer med rigtig mange muligheder for at spille tennis for alle klubbens juniorer mellem 6 og 18 år. Tidligere har vi meldt ud, at årets sommertennisskole finder sted i de fire dage inden skolen starter igen – fra søndag den 6. august til og med onsdag den 9. august.

Men derudover kommer der en camp – i 31. Begge camps er for alle juniorer fra seks år og opefter, og man må godt melde sig til begge uger.

Campen er som nævnt for alle – også nye juniorer. De vil få rigtig meget ud af fire dage med masser af tennis, leg og konkurrencer.

• I uge 31 er campen kl. 11-17 på Dr. Sofies Vej
  • I uge 32 (fra søndag i uge 31) er campen kl. 9-15 i Darup

Trænerne Sisse, Kim og Alexander samt en række hjælpetrænere står for de to camps.

Som noget helt nyt er der tilmelding via bookingsystemet – hvor man også skal betale med det samme. Det er et forsøg, som vi håber at bruge i forbindelse med andre træningsarrangementer.

Det er nu lavet sådan, at man kan se, hvem der ellers er tilmeldt. Sådan var det ikke fra starten.

Vi har tidligere annonceret en sommercamp i uge 26, men her var der kun to tilmeldt, så her kommer der i stedet tematræninger for voksne om aftenen.

Læs mere om de to sommercamps – og spred budskabet blandt alle juniorer i Roskilde Tennis Klub.