Der var desværre ikke basis for nedenstående event, der blev arrangeret lidt i sidste øjeblik. Men vi vender tilbage med flere af den slags, fortæller træner Kim Sverbæk.

Her kommer et hurtigt efterårstilbud til både børn og voksne. Fredag den 20. oktober kl. 16-19 arrangerer trænerne en skum-event for alle. Der er tilmelding herunder.

Alle kan tilmelde sig, holdspillere, juniorer, seniorer og motionister, alle er velkomne. Det er et event for at skabe mere klubliv på tværs af medlemmerne.

Så key-words er:

• klubliv
  • hygge
  • samvær på tværs

Det er gratis at tilmelde sig. og deltagerne må meget gerne bage en kage, som de kan tage med 🙂

Beslutter I jer i sidste øjeblik, så kom alligevel, selv om I ikke har tilmeldt jer. Men vi vil gerne have tilmeldinger fra så mange som muligt.

Kim Sverbæk

Det er nu slut på tilmelding. Fredag kommer der besked på, om man bare kan dukke op eller om eventen er helt aflyst.

Torsdag kl. 18 var der ingen tilmeldte. Fredag kommer der besked på, om man bare kan dukke op eller om eventen er helt aflyst.