Et helt fantastisk UM (DM for juniorer) for RTK er slut. Resultatet blev 3 guldmedaljer og 1 bronzemedalje. Godt nok er vi de sidste par år blevet forvent med medaljer til mesterskaberne, men ikke på dette niveau.

Vi starter fra toppen. Helt fantastisk tog Mille Elsborg 3 guldmedaljer ved de netop overståede mesterskaber og lavede som den eneste spiller i turneringen (på tværs af alle årgange) et hattrick med sejr i single, double og mixdouble. I single kom sejren i hus efter 4 stærke sejre, hvor der ikke blev afgivet sæt. Tættest på at presse Mille var Sille Larsen i finalen som endte 6-3 7-6. I semifinalen stod Mille over for holdkammeraten fra det netop overståede EM Nikoline Gullacksen, som blev besejret med 6-2, 6-4, og herved var nederlaget fra finalen ved DM indendørs revancheret. Titlen i damedouble blev vundet sammen med Natasja Engelhardt fra Birkerød, mens makkeren i Mixdouble var Bastian Toelhøj fra HIK.

DamedoubleMix

Den sidste RTK medalje vandt Jeff Sørensen, som sammen med makkeren Emilie Hansen for andet udendørsmesterskab i træk hentede en medalje i moxdouble. Sidste gang sølv og denne gang af bronze. Semifinalen blev endestationen, da man tabte til de senere vindere August Holmgren og Sofie Mønster, som også begge blev single mestre.

Udover Mille og Jeff var også Jonas Salem med i singleturneringen, hvor han tabte til den forsvarende udendørsmester William Gormsen i 2.runde efter en tæt og lige kamp. Jonas mangler ikke meget for at kunne spille lige op med de bedste.

I U10 debuterede Emma Gregersen ved et større mesterskab. Her spilles der i puljer, hvor Emma vandt flere gode kampe, og gjorde god modstand også mod de bedste spillere. Ingen tvivl om, at Emma har fået gode kampe og erfaringer med hjem, som kan give motivation til at arbejde endnu hårdere på træningsbanen.

Tak til alle alle spillere for nogle gode og lærerige dage. Lad os fortsætte det hårde arbejde på træningsbanen, så venter der flere gode resultater til jer alle forude.