Der bliver fest for en gruppe af U8 og U10 spillere fra mange forskellige klubber i RTK-hallen på lørdag.

De to forældre, Jacob og Signe Gregersen, der har børnene William og Emma spillende i RTK, har kastet alle sejl ind i at få lavet en helt særlig turnering, som spillerne forhåbentlig vil huske i lang tid fremover. Og rygtet om, at der på lørdag sker noget helt specielt i Roskilde, har bredt sig. Der var 80 tilmeldinger – og kun plads til de 48.

I U8 rækken med 16 og i U10 med 32 deltagere spiller børnene tennis som normalt, men forplejning, præmier og gaver er lidt ud over normalen.

– Min hustru og jeg har selv en baggrund fra håndbold og fodbold og er ikke vant til tennis, men vores børn har stor fornøjelse af at spille, og vi fik ideen til arrangementet efter at have været med vores børn rundt omkring for at spille småstævner. Nogle stævner var gode og andre kunne blive bedre, og vi satte os så for at lave noget helt særligt her i Roskilde, fortæller Jacob Gregersen, der drømmer om at gentage stævnet i større rammer.

– Det var egentlig meningen, at vi ville have lavet et stævne, hvor dem, der ikke kommer så meget ud, kunne være med at spille. Men så fandt vi ud af, at i den slags stævner er det ranglisten, der afgør deltagerlisten, i hvert fald i U10 rækken, så derfor kunne vi godt tænke os til sommer at lave et stævne for endnu flere spillere. Det skal vi selvfølgelig have bestyrelsen og juniorudvalget med på. I første omgang er dette stævne en forsigtig test. Vi glæder vi os til lørdag, hvor hallen vil være fyldt af spillere fra kl. 8-17, fortæller Jacob Gregersen.

De to forældre har fået hjælp af klubchef Emil Bødker, men langt det største arbejde har de selv stået for – herunder også at skaffe sponsorer, der bidrager med en værdifuld goodiebag, frugt, kaffe, the, saft og gaver.

Sponsorerne er:

• Arbejdernes Landsbank
  • Garcia Jeans
  • White Sport
  • Head
  • Menu Himmelev

Kom gerne ud i hallen og kig med lørdag. Har du et kamera med, så tag gerne billeder, som vi kan bruge her på hjemmesiden efterfølgende.