Det er nu, vi skal beslutte, om vi skal have en stor RTK-tur til udlandet i efterårsferien 2018. Forhåndstilmeldingerne er ved at indløbe, men jeg har også talt med mange, der ikke er klar over, at det er nu, de skal forhåndstilmelde sig, hvis turen skal blive til noget.

Sidste nyt er, at vi har fået en ny pris på rejsen til Spanien. Det er med afgang fra tirsdag i uge 42 til tirsdag i uge 43. Antal feriedage for de voksne er de samme – men børnene går glip af to dage i skole. Prisen er imidlertid 1100 kr. lavere end den tilsvarende tur fra søndag i uge 41 til søndag i uge 42.

Vi træffer meget hurtigt en beslutning om, hvilken af de to ture det bliver og starter så den egentlige tilmelding. Men vi vil meget gerne have forhåndstilmeldinger hurtigst muligt, så vi får et overblik over, hvor mange vi kan blive.

Så derfor denne opfordring: Grib fat i dine makkere og tennisvenner og lok dem med.

Det er en tur for både voksne alene og familier med børn.

Valget står mellem Tyrkiet og Sydspanien.

Forhåndstilmeldingen er ikke bindende, men du skal kun melde dig, hvis der er en forholdsvis stor sandsynlighed for, at du/I vil tilmelde jer. Vi bestiller nemlig antal pladser efter antal forhåndstilmeldte, og det skal helst være nogenlunde præcist. Det er ikke nemt at skaffe flybilletter sydpå i efterårsferien.

Her er link til siden med mere information og forhåndstilmelding.

Henrik Overgaard