Der blev i weekenden spille U12 kamp mod Farum, og vores stærke U12 hold vandt alle deres kampe.

I 4. single vandt Olivia Andersen, efter at have tabt første sæt 5-7, men med en stærk indsats vender hun kampen til en sejer på 6-2 i andet sæt, og køre herefter modstanderen over i matchteibreak 10-1.

3. single blev spillet af Joachim Khayat som altid med sit gode humør leverer en solid indsats, og vinder sin match sikkert med 6-2 6-1.

2. single bliver vundet af Phi Thanh Vo der på på trods af sine bare 10 år er en fast mand på U12 holdet, modstanderen blev sendt hjem til Farum med et nederlag på 6-2 6-0.

1. single blev spillet af Sophia Horne Bang der længe så ud til at skulle tabe første sæt, hun kom bagud 2-5, men efter et par gode ord med på vejen fra Phi´s far, lykkedes det for Sophia at vende sættet til 7-5. Herefter var det en sikker indsats i andet sæt på 6-0 til Sophia.

I doublerne spillede Joachim og holdets stærke reserve Villads Ødegaard Nielsen en flot kamp, og fik hurtigt sendt modtanderen til tælling med en 6-2 6-2. Den anden kamp trak ud og blev en gyser på 1 time og 40 minutter, Farum kom kom godt fra start og vandt første sæt 7-5, og roskilde holdet så længe ud til af skulle tabt kampen da de hurtigt kommer bagud 2-5 i andet sæt, men igen med lidt kampråb fra sidelinjen, kom de stærkt tilbage i kampen og vinder andet sæt 7-5, herefter har holdet overtaget og vinder kampe i en matchtiebreak 10-5.

Alt i alt en super flot indsats af de unge talenter. der nu har vundet 3 ud af 3 kampe, og er klar til at tage imod gæster fra Lyngby den kommende søndag.