Turen for voksne til Båstad i juni er nu totalt udsolgt – både for holdspillere og motionister. Allerede en time efter at tilmeldingen blev åbnet tirsdag den 10. januar kl. 21 var de første 20 pladser besat, fantastisk at mærke den store interesse for at komme på tur med Roskilde Tennis Klub.

Det bliver dermed en tur med en god blanding af otte holdspillere og 18 motionister. Der er også oprettet en venteliste, så der var også nogen, der ikke nåede de attraktive pladser, men de bliver selvfølgelig tilbudt en plads, hvis der kommer afbud.

På grund af den store succes er prisen sat lidt ned i forhold til det oprindeligt annoncerede – fra 1750 kr. til 1550 kr. pr. person. Disse penge bliver opkrævet meget snart og skal betales via bookingsystemet. Kommer der afbud, så vær opmærksom på, at betalingen kun bliver refunderet, hvis det lykkes at finde en anden til at overtage pladsen.

Her på siden kan du se, hvem der kom med og hvem der står på venteliste. Der er også en række andre praktiske oplysninger.

Nåede du ikke Båstad denne gang, så fortvivl ikke. Der er allerede sat dato på næste tur, som bliver 29. september – 1. oktober på indendørs baner, der er de samme, som vi nu har fået i RTK-hallen. Tilmelding til denne tur starter først senere på foråret. Det præcise tidspunkt bliver annonceret i god tid.

God fornøjelse til alle jer, der skal afsted. Glæd jer :-).