“Velkommen hjem fra ferie” – doubleturnering for motionister bliver afholdt på lørdag den 10. august.

Turneringen er blevet aflyst på grund af for få tilmeldte.

Efter en lang og varm ferie skal vi have gang i ketsjeren igen. Ud fra tilmeldingerne sætter jeg nogle hold som spiller mod hinanden. Der spilles både mix og double. Niveauet kan være meget blandet, men man skal være i stand til at serve nogenlunde stabilt. Hvis man er i tvivl om niveauet, så kontakt arrangøren.

Vi spiller med nye bolde, og hver spiller vil få mellem 5-6 kampe af ca. 25 minutter – afhængig af antal tilmeldte og kampresultater. D.v.s at man kan risikere at få en enkelt pause imellem kampene, hvis ikke antallet af spillere lige passer til antallet af baner.Tid og sted: Lørdag 10. august kl 14-17.30, Dr. Sofies Vej.

Der er plads til max. 32 personer. Der aflyses hvis mindre end 16 personer er tilmeldt torsdag 8.august. Når vi er færdige med kampene, tænder vi grillen og spiser lidt kød, pølser og salat samt nyder et glas vin eller to.

Pris: 100kr per person – som betales ved tilmelding.

Bemærk venligst at både 1. og 2. damehold spiller på Dr. Sofies Vej samme dag, startende henholdsvis kl.11 og kl.10. Damerne spiller rigtigt godt, så det er en god undskyldning for at komme på anlægget og ganske gratis få en lille frokost aperitif, kaffe og kage, eller evt. en pølse, samtidig med at man kan kigge på noget kvalitets-tennis.

Kontakt vedr. arrangementet: Steen Lindegaard, slindega64@gmail.com.

Tilmelding til motionistturneringen er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser. Får du brug for at melde afbud, så kontakt Steen. Hvis pengene skal tilbagebetales (fx ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, og du kan derfor bruge disse penge til næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Her er siden med motionistturneringer.