Sidste kamp er dog mod meget stærke Helsingør på lørdag. Hjemmebanen kalder kl 1230 på Dr Sofiesvej på lørdag – så I må gerne blive og heppe når damerne har spillet.

Kampen i lørdags var mod Tisvilde i regn og solskinsvejr. Igen vandt Kurts tropper og denne gang en 5-3 sejr (Wilhelm vandt en lang lang lang single, Wieslaw og Carsten Strunk kæmpede i deres singler, men hev den ikke hjem, Charlotte vandt sin single og damedouble med Anne Casal, og Kurt og Anne C vandt deres Mix.

Så blev herredoublerne delt med en sejr til hver klub, lidt unfair for Gary der var kørt til Tisvilde for at komme til at spille en herre double og så spillede de 3 partier, hvorefter det regnede igen og der var nu store vandpytter på banerne og Tisvilde nærmede sig sin klubfest, så det blev aftalt at dele herredoubler.

Uagtet resultatet på lørdag har det været en god sæson for Vet +50.