Mandag den 9. august skifter vi medlems-og booking system. Og derfor er der nu lukket for booking af baner i det gamle system fra den 9. august.

Hvad betyder det for dig?

Du kan sagtens booke til og med den 8. august i det gamle system. Men du skal vente med at booke tider fra den 9. august og frem til vi har skiftet system.

Du vil fortsat skulle booke baner via hjemmesiden, som du plejer. Vi retter links på hjemmesiden, så du logger ind i det nye system.

Der vil være lidt tid den 9-10/8, hvor du ikke vil kunne booke. Vi skriver på hjemmesiden, så snart det nye system er oppe.

Du får snart tilsendt nye login informationer til det nye bookingsystem. (mail + adgangskode, som skal ændres). Vi sørger for en vejledning.

Du får også nye koder i hallen, når du skal ind af døren.

Alle bookinger fra den 9. august burde være flyttet med over i det nye system. Men hvis du har booket nogle holdkampe eller arrangementer i august/september, så tjek lige, at vi har fået dem flyttet med over i det nye system. Ellers skriv til Britt på britt@roskildetennisklub.dk

Noget vil være nyt og anderledes i det nye system, men vi skal nok sørge for at alle får information løbende i takt med at vi får tingene sat op og taget i brug.