Vikingeturneringen var i mange år en helt særlig ting i Roskilde og i Dansk tennis. De medlemmer, der har længst anciennitet i RTK, kan fortælle om en kæmpe stor turnering inklusiv fantastisk fest, i hvert fald da turneringen blev holdt om sommeren.

Turneringen har været afholdt i rigtig mange år – også indendørs – i kategorier, hvor vores bedste og næstbedste spillere har kunnet være med.

Her står HC med Jeff og med Kim Sverbæk i baggrunden, begge de to sidste kunne være deltagere i turneringen.

I 2016 blev turneringen ikke til noget – der skal jo frivillige kræfter til at få turneringen til at køre – og de var ikke til stede sidste vinter.

Nu har Hans Christian Stigaard imidlertid taget initiativ til at køre turneringen igen. Denne gang bliver det er turnering fredag, lørdag og søndag – mod tidligere en hel uge. Og det er weekenden i uge 9 2017, det handler om.

Turneringen er for kategori 2 og 3 for herrer og for kategori 2 for damer. Det vil sige, at klubbens egne holdspillere også kan være med – hos damerne vil Line, Anja og Mille nok være for skrappe, men ellers passer turneringen til øvrige seniorholdspillere.

– Det er synd, at turneringen faldt til jorden i år, så nu prøver vi at gennemføre den i 2017 over en weekend. Jeg vil naturligvis være til stede en del af tiden i hallen, men vi får også brug for andre, der kan hjælpe med arrangementet, fortæller HC.

Turneringen er 3.-5. marts 2017. Der bliver senere åbnet for tilmelding på http://tilmelding.tennis.dk/. Frist for tilmelding er 8. februar 2017.