Sidste års succes med majkampagnen for voksne begyndere har gode chancer for at blive godt fulgt op i år. Der er allerede 19 tilmeldte, og begynderudvalget er ved at planlægge alle aktiviteter.

Som alle de øvrige år er der brug for igangsættere på banerne til at hjælpe begynderne godt i gang. Igangsætterne er en blandet gruppe af klubbens medlemmer, der gerne vil være med til at give nye en god start i klubben. Der bliver lavet et program, så alle ved, hvad begynderne skal øve, de fire gange hvor der er “træning”.

Det gode humør fra sidste år blandt både igangsættere og deltagere smitter forhåbentlig så meget, at begynderudvalget også i år kan skaffe alle de hjælpere, der er brug for.

Det er Berit Kjær Petersen fra begynderudvalget, der koordinerer vagtplanen for igangsætterne, så skriv til hende, hvis du vil være med.

Her kan du finde begynderudvalgets kontaktoplysninger.

Der bliver meget spil med røde, orange og grønne bolde – og der er typisk to igangsættere pr. bane.

Majkampagnen finder sted følgende dage:

• Søndag den 6. maj
  • Søndag den 13. maj
  • Mandag den 21. maj (2. pinsedag)
  • Søndag den 27. maj

Alle dage er kl. 15-17 – den sidste dag afsluttes der dog med en turnering, så her er “træningen” lidt kortere.

Her kan du finde siden med informationer og tilmelding, hvis du kender nogen, der kunne tænkes at ville prøve at spille tennis.

Begynderudvalget er også i gang med at planlægge deres deltagelse i åbent hus på Store Åbningsdag den 28. april og Tennissportens dag 5. maj. Der er også opgaver med T-shirts, plakater, ketsjere, bolde, mini-net, Drop in, information til deltagerne, planlægning af turnering, modtagelse, servering af frugt og eventuelle reklamefremstød.

Sidste år deltog 48 og de 41 endte med at melde sig ind.