Kunne du tænke dig en hel uge med masser af tennis, gode venner/familie og godt vejr? Så får du muligheden i uge 42 2018, hvor vi er ved at planlægge den helt store RTK udlandstur.

Spørgsmålet er bare: Hvor mange vil med?

Det vil vi gerne have et overblik over inden 1. december.

Vi har allerede indhentet et par muligheder, men inden vi kommer med et helt konkret tilbud, skal vi have en nøjere fornemmelse af, hvor mange vi kan blive.

Tanken er, at det skal være en RTK-tur for alle – altså både for børnefamilier, unge, midaldrende og ældre. Juniorer skal melde sig sammen med deres forældre.

Konceptet er, at vi træner/spiller om formiddagen, og resten af dagen kan man vælge mellem at spille mere tennis, slappe af eller udforske det område og det land, vi besøger.

Vi har haft nogle fantastiske ture med henholdsvis 35 og 23 medlemmer i 2016 og 2017, men kan vi blive endnu flere i 2018, så går vi efter det.

Vores egne trænere tager med – og vi går efter en tur, der kan skabe rigtig meget god stemning og sammenhold.

Vi har lavet en særlig side, hvor vi fortæller om mulighederne – og hvor I skal gå ind og give os en tilkendegivelse på, om en uge 42 tennistur kunne være noget for jer.

Vi har allerede fået et tilbud hjem på et ophold i Tyrkiet og er i gang med at indhente flere tilbud. Tyrkiet er det billigste sted med supergode faciliteter. Men spørgsmålet er, hvor mange der vil med til Tyrkiet og hvor mange der hellere vil et andet sted hen, selv om prisen så bliver dyrere.

Det er DGI, der sammen med Bravotours står for tilbuddet om Tyrkiet.

Se siden med mere information og forhåndstilmelding.

Giv os en tilkendegivelse inden 1. december, så vi ved, hvad vi skal arbejde videre med.

Sisse Folmø og Henrik Overgaard