Har du lyst til at tage med på tennistur sydpå til efteråret og få træning 0g spil af bl.a. vores dygtige tennistræner, Sisse? Vi er en gruppe af motionister, der tidligere har været med på klubbens tennisrejser, som gerne vil på tennistur igen, da de har været en succes.

Derfor prøver vi igen at arrangere en tur for alle interesserede medlemmer i uge 39. (oprindelig var uge 38 også en valgmulighed, men nu er det kun uge 39).

Vi arbejder på at få nogle tilbud i hus, så vi vil meget gerne have en forhåndstilkendegivelse på, om det har din interesse. Prisen kommer sandsynligvis til at ligge på mellem 7- og 8.000 kr. inklusive fly, ophold og tennistræning.

Du bedes derfor tilmelde dig her senest søndag d. 26.januar, hvis du er interesseret i at deltage. Den endelige tilmelding vil komme umiddelbart derefter.

Her kan du læse “Frede” og Jesper Christensens beretning fra turen i 2017.

Her kan du læse Merete Madsens beretning fra turen i 2016.

Merete Madsen

Ja, jeg kunne godt overveje at tage med på tennistur sydpå i uge 39 2020:

• - bliver ikke vist på hjemmesiden men sendt til arrangørerne

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Navn(e):
Annette lykkemark og Povl Jeppesen